Jeg er uddannet som automekaniker hos Kleeman (speciale i Mercedes biler) i Farum og hvor jeg senere blev værkfører for værkstedet.

Jeg valgte, at blive selvstændig i 2010 efter 16 år i autobrancen, da jeg både har rigtig god erfaring som automekaniker/værkfører hos Kleemann , værkfører for Formula (Ferrari & Masserati) i Allerød samt servicechef for Audi - altsammen som har indbåret en masse kundekontakt og en god erfaring med forskellige slags biler. Dette samspil af forskellige titler, giver mine kunder den bedst mulige service og en rigtig god koordinering af tingene.

Reservedelene som jeg bruger, er af samme gode kvalitet som de originale dele, blot billigere. Det er din garanti for god kvalitet til meget færre penge.

Der bliver ikke skelnet mellem bilmærkerne eller typen af reparationer, du skal have udført. Jeg stiller en diagnose, så du ved, hvad der plager din bil.


Jeg glæder mig til at give din bil den service, den fortjener til en fair pris og en fair behandling.

Privat om Michael

 Bor i Slangerup sammen med sin kone Louise og mint to børn Mathias og Ella.

Udover hygge og samvær med familien og venner, er han lidt af en gør-det-selv-mand og nyder at renovere huset og haven. 

Fodbold er hans helt store interesse. Når hans gode ven Martin kommer på besøg, bliver der stadig tid til FIFA spil på Playstation.

michael winstedt